Sunday 24 June 2007

Dutch Fries

Dinner is pork tenderloin with mushrooms and red cabbage. The orange chips are fried pumpkin slices.

I made the mistake of adding a bit of salt to the pork dish (which turned out to have needed none) but none to the pumpkin. That turned out to be a bit bland, so I sprinkled just a little salt over those as well. That made all the difference. I've decided that the Netherlands gets a second national dish (the other one obviously being salted herring), in our dutch national colour, orange. Ladies and gentlemen, may I present you - Dutch Fries.

3 comments:

Johan said...

Klinkt lekker.

Wat is het, gewokte pompoen?
Moet ik ook eens doen...
Ik kom het graag een keer bij je eten.

JOhan

Cornell said...

Yep. En je bent welkom. Tegenwoordig draai ik m'n hand niet meer om voor een maaltijd... en al zijn ze misschien ietsje zwaarder dan jouw eten, ze zullen je nooit ver boven je normale (beperkte) caloriegebruik brengen.

Johan said...

Dat is het mooie met dit eten, het is echt moeilijk om ver boven je maximaal toelaatbare calorie-inname te komen...

Johan

 
/* -------------------------------------------------------------------- Google Analytics */ /* -------------------------------------------------------------------- Google Analytics */